kuntavaalit_13217.jpg

Tervetuloa Keskustanaisten kotisivuille

Elsi Katainen: Tasa-arvoisina vaalitoreille

14.3.2017
Tulevissa kuntavaaleissa tehdään pohjatyöt esimerkiksi tulevia maakunta- ja eduskunta-vaaleja ajatellen. Meidän naisten on syytä muistaa, että kuntapolitiikka koulii myös tulevia maakunnan ja valtakunnan päättäjiä.

Elsi Katainen: Perhevapaiden uudistus ei synny soolosuorituksilla

28.2.2017
Keskustanaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Elsi Katainen vaatii perhevapaiden uudistamisen valmistelutyön aloittamista laajapohjaisesti jo tänä keväänä. Lähtökohdaksi on otettava isien roolin vahvistaminen, monimutkaisen järjestelmän selkeyttäminen ja sääntelyn keventäminen. Mukaan on otettava myös perhevapaiden kustannuksista pitkälti vastaavat työmarkkinaosapuolet.

Kuntavaalit 2017

Naisten osuus kuntapäättäjistä on tällä hetkellä noin kolmannes. Päätöksentekoon tarvitaan kaikenikäisiä ihmisiä, miehiä ja naisia. Keskustanaisten mielestä on tärkeää poistaa esteitä, jotka estävät täysipainoista osallistumista päätöksentekoon.

Tutustu Keskustanaisten kuntavaaliteeseihin ja valtuuta nainen vastuuseen!

postikorttimalli.jpg

Keskustanaisten kuntavaalikirje 4/2017 -Yhdessä tekemistä ja elinvoimaa kotikuntaan

23.3.2017 Kuntavaalien televisiokeskusteluissa on puhuttu kuluneiden viikkojen aikana sote - ja maakuntauudistuksesta. Keskusteluissa tulevaisuuden kotikunnat ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Toivottavasti tähän tulee muutos, koska kuntavaaleissa on kyse lähellä olevista asioista. Meidän keskustalaisten kannattaa keskittyä kuntavaaleissa tulevaisuuden kotikuntien rakentamiseen. Keskustellaan siis toreilla ja turuilla kuntalaisten kanssa niistä asioista, jotka ovat kotikunnassa tärkeitä ja ajankohtaisia. - Elsi Katainen, Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja

Keskustanaisten kuntavaalikirje 3/2017-Kuntavaalit ovat huolenpitovaalit

10.3.2017 Lähdemme vaaleihin hyvistä asetelmista. Siitä kuuluu kiitos kaikille toimijoille, myös naisjärjestöllemme! Saimme Keskustan listoille lähes 7500 ehdokasta, joista naisia on 39,5% ja nuoria 9%. Naisten osuus kuntavaaliehdokkaista on kasvanut vuosikymmenten aikana, mutta tehtävää kuitenkin riittää – naisia on saatava tulevaisuudessa enemmän ehdolle. Meillä on kirittävää muihin puolueisiin nähden. -Elsi Katainen, Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja

Avain-lehti

 

Avain_kansi_2_15.jpg 

 

Avain-lehti, erilainen naistenlehti
Tutustu, ihastu ja tilaa!

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

Kerttu.jpg

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa