kuntavaalit_13217.jpg

Tervetuloa Keskustanaisten kotisivuille

Suomen Keskustanaiset: Terveellinen oppimisympäristö on perusoikeus

2.11.2016
Suomen Keskustanaisten mielestä terveellinen oppimisympäristö on perusoikeus. Työterveyslaitos arvioi sisäilmaongelmille altistuvien määrän pari vuotta sitten eduskunnan pyynnöstä. Eduskunnalle tehdyn raportin mukaan 12–18 prosenttia koulujen ja päiväkotien rakennuskannasta on vaurioitunutta. Tutkimusten mukaan lapsen riski sairastua astmaan on kosteusvaurioisissa tiloissa nelinkertainen terveisiin tiloihin verrattuna.

Keskustanaisten Elsi Katainen: Palkkasalaisuus purettava perusteettomien palkkaerojen poistamiseksi

31.10.2016
Kansanedustaja, Keskustanaisten puheenjohtaja Elsi Katainen vaatii palkkasalaisuuden purkamista perusteettomien palkkaerojen poistamiseksi. Yhä edelleen naisen euro on pienempi kuin miehen, ja muutoksen aikaansaaminen vaatii konkreettisia toimia, Katainen sanoo

Kuntavaalit 2017

Naisten osuus kuntapäättäjistä on tällä hetkellä noin kolmannes. Päätöksentekoon tarvitaan kaikenikäisiä ihmisiä, miehiä ja naisia. Keskustanaisten mielestä on tärkeää poistaa esteitä, jotka estävät täysipainoista osallistumista päätöksentekoon.

Tutustu Keskustanaisten kuntavaaliteeseihin ja valtuuta nainen vastuuseen!

postikorttimalli.jpg

Keskustanaisten kuntavaalikirje- tammikuu 2017

3.2.2017 Koska Suomen juhlavuosi on samalla kuntavaalivuosi, haastan kaikki keskustalaiset tasa-arvotekoihin ennen muuta omissa kotikunnissamme! Konkreettisena tasa-arvotekona voisimme kaikki tehdä sen, että kysymme vielä kolmea naista ehdolle, joko kotikunnassamme tai muualla, jotta saamme naisia ehdolle yhtä paljon kuin miehiä. Pidetään tästä kiinni kunnallisjärjestöissämme. Päätöksenteossa tasa-arvotyötä on jo tehty kunnissa paljon ja tulokset puhuvat puolestaan: on saavutettu säästöjä ja parannettu henkilöstön viihtyvyyttä. - Elsi Katainen, Keskustanaisten puheenjohtaja

Konkreettinen tasa-arvotyö kunnissa kannattaa!

2.2.2017 Suomi 100 – juhlavuoden kunniaksi naisjärjestöt ja tasa-arvoasiain neuvottelukunta ovat käynnistäneet 100 tasa-arvotekoa – hankkeen. Me Keskustanaiset olemme sitoutuneet hankkeeseen ja mukana tekemässä tasa-arvotekoja. Itsenäinen Suomi on ollut tasa-arvon mallimaa, siksi maamme uusi vuosisata velvoittaa meidät kaikki rakentamaan entistä tasa-arvoisempia kuntia ja kotimaata. Nyt etsitään käytännönläheisiä tasa-arvotekoja.

Avain-lehti

 

Avain_kansi_2_15.jpg 

 

Avain-lehti, erilainen naistenlehti
Tutustu, ihastu ja tilaa!

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

Kerttu.jpg

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa