nollatoleranssi.jpg

Tervetuloa Keskustanaisten kotisivuille

Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, Keskustanaisten puheenjohtaja Elsi Katainen: Köyhyyttä ja eriarvoisuutta torjuttava laajassa yhteistyössä

20.11.2015
Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, Keskustanaisten puheenjohtaja Elsi Katainen esittää laajaa yhteistyötä köyhyyden ja eriarvoistumisen torjumiseksi Suomessa.

Ilona Bontenbal Keskustanaisten harjoittelijaksi

9.2.2016 Ilona Bontenbal on aloittanut Keskustanaisten harjoittelijana helmikuun alussa. Ilona on viidennen vuoden valtio-opin opiskelija Jyväskylän yliopistosta. Opinnoissaan Ilona on erikoistunut kehitys- ja siirtolaisuusasioihin sekä ihmisoikeuskysymyksiin.

Suomen Keskustanaiset hakee kahta korkeakouluharjoittelijaa keväälle 2016

11.1.2016 Suomen Keskustanaiset etsii kahta korkeakouluharjoittelijaa keväälle 2016. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja se on täysipäiväinen. Toivomme, että harjoittelijalla on mahdollisuus harjoittelutukeen, jolloin harjoittelusta maksettava korvaus muodostuu korkeakoulun maksamasta harjoittelutuesta (2kk) ja sen lisäksi maksettavasta erikseen sovittavasta työnantajan osuudesta. (n. 1100 euroa/1 kk). Otamme kuitenkin huomioon myös hakemukset ilman harjoittelutukea.

Avain-lehti

Avain_kansi_2_15.jpg 

 

Avain-lehti, erilainen naistenlehti
Tutustu, ihastu ja tilaa!


Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

Kerttu.jpg

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa