Suomen Keskustanaiset: Naisvihamielisen propagandan levittäminen pysäytettävä 13.6.2020
Suomen Keskustanaiset tuomitsee jyrkästi Perusuomalaisten ajatuspajan julkaiseman Jukka Hankamäen teoksen Totuus kiihottaa – Filosofinen tutkimus vasemmistopopulistisen valtamedian tieto- ja totuuskriisistä. On tuomittavaa käyttää 120 000 euron valtionavustus naisvihamielisen propagandan levittämiseen.
Suomen Keskustanaiset: Koronapandemian vaikutukset tasa-arvoon huomioitava 11.5.2020
Suomen Keskustanaiset on huolissaan koronapandemian vaikutuksista Suomen tasa-arvokehitykselle. Julkista keskustelua on käyty laajasti pandemian talousvaikutuksista, mutta muut vaikutukset, kuten vaikutukset tasa-arvoon ovat jääneet paitsioon. Korona on vaikuttanut ja tulee myös tulevaisuudessa vaikuttamaan eri tavoin naisiin ja naisvaltaisiin aloihin verrattuna miehiin ja miesvaltaisiin aloihin.
Suomen Keskustanaiset: Voiko pääministeri Rinteen puheisiin luottaa? 2.12.2019
Keskustanaisille eläkeläisköyhyyden helpottaminen on tärkeä oikeudenmukaisuusasia. Viime vaalikaudella korotettiin takuueläkettä. On hyvä, että nykyinen hallitus jatkaa samalla linjalla ja nostaa tuntuvasti pienimpiä eläkkeitä ensi vuoden alusta keskustan tavoitteen mukaisesti.
Suomen Keskustanaiset: Puheenjohtaja Kulmunin kutsu kuultu 16.9.2019
Suomen Keskustanaiset haluavat olla Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmunin mukana rakentamassa parempaa Suomea.
Suomen Keskustanaiset: Katri Kulmuni Keskustan puheenjohtajaksi 3.9.2019
Keskustan tämänhetkinen kannatusnotkahdus on merkkinä siitä, että järjestö tarvitsee kipeästi tuoreita voimia puolueen luottamuksen vahvistamiseksi. Katri Kulmuni tarjoaa raikkaat kasvot puolueelle ja uutta virtaa keskustan toimintaan.
Etelä-Savon Keskustanaiset esittävät Maritta Mynttistä Keskustanaisten varapuheenjohtajaksi 14.6.2019
Etelä-Savon Keskustanaiset esittävät kätilö, TtM Maritta Mynttistä varapuheenjohtajaksi.
Itä-Savon Keskustanaiset, Anna Sirkiä Keskustanaisten puheenjohtajaksi 14.6.2019
Keskustanaisten Itä-Savon piiri esittää turkulaista Anna Sirkiää Suomen Keskustanaisten puheenjohtajaksi, edustajakokouksessa Jyväskylässä.
Keskustanaisten Mynämäen Karjalan osasto: Anna Sirkiä Keskustanaisten varapuheenjohtajaksi 7.6.2019
Keskustanaisten Mynämäen Karjalan osasto esittää turkulaista Anna Sirkiää Suomen keskustanaisten varapuheenjohtajaksi. Sirkiän tavoitteena on voimaannuttaa keskustanaisia ja vahvistaa järjestön asemaa puolueessa.
Lapin piirin keskustanaiset: Raija Kivilahti Keskustanaisten varapuheenjohtajaksi 27.5.2019
Keskustanaisten Lapin piiri esittää Lapin Keskustanaisten puheenjohtaja Raija Kivilahtea Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtajaksi. Rovaniemeläinen Kivilahti on Keskustanaisten Lapin piirin puheenjohtaja, Suomen Keskustanaisten hallituksen ja työvaliokunnan jäsen sekä puoluevaltuutettu.
Kymenlaakson Keskustanaiset: Liisa Varjola Keskustanaisten varapuheenjohtajaksi 21.5.2019
Keskustanaisten Kymenlaakson piiri esittää Kymenlaakson Keskustanaisten puheenjohtaja Liisa Varjolaa, 36, Keskustanaiset ry:n varapuheenjohtajaksi. Kouvolalainen Varjola on toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja maakuntavaltuutettu.
Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

kerttu.png

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa