Hunuri 7.8.10, Anneli ja naiset PIENI.jpg

MEP Anneli Jäätteenmäki ja E-P:n Naisten Kesäpäivä 7.8.18 Hunurijärvellä.

 

Lisätietoa Sotkamon puoluekokouksesta

Etelä-Pohjanmaan Keskustanaiset

Puheenjohtaja Toiminnanjohtaja

Kati Ojaniemi p. 050 356 0211 Jaana Kyttä p. 040 172 5005
kati.ojaniemi@gmail.com jaana.kytta@keskusta.fi

Kati_pakattu.jpg          

 

 

Yhteistyöllä maakuntavaltuustoon


20.4.2018 Kannanotto maakuntalehti Ilkassa

Pidämme erikoisena lehtien tarkoitushakuista uutisointia, jonka mukaan maakuntavaaleissa valtuutetuiksi tulisivat ainoastaan suurimpien paikkakuntien ehdokkaat. Tämähän ei pidä paikkaansa. 
     
Haluamme herätellä alueita tekemään keskenään yhteistyötä, keskittämään ja kokoamaan voimia, jota tulevissa maakuntavaaleissa seutukunnat ja pienemmät kunnat saavat läpi ehdokkaitaan. 
     
Rohkaisemme naisia lähtemään ehdolle; vain siten voi tulla valituksi. Soteasiat jyräävät tulevassa maakuntahallinnossa, vaikka tärkeitä alueita on muitakin. Naiset tuntevat toten myös käytännössä arjen kautta. Vahvoja, osaavia naisia tarvitaan. Ollaan siis hereillä ja pidetään yhtä.

Kati Ojaniemi, puheenjohtaja
Sari Kujala, varapuheenjohtaja
Etelä-Pohjanmaan Keskustanaiset


 

 

 Anneli Jäätteenmäki parlamentin varapuhemieheksi 

20.5.2015

Lapualainen europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki valittiin euroopan parlamentin varapuhemieheksi Ranskan Strasbourgissa pidetyssä täysistunnossa 20.5.2015. Hän voitti salaisessa koneäänestyksessä vastaehdokkaansa italialaisen EFDD-ryhmään kuuluvan Fabio Massimo Castaldon äänin 301-285. Anneli Jäätteenmäki on kolmannen kauden europarlamentaarikko. Hän on varapuhemiehistössä toinen suomalainen Olli Rehnin jälkeen. 

 

 anneli1.jpg

  • 18.8.2018 18:30

   Ensi kevään eduskuntavaaleissa Keskustan tavoitteeksi pitää asettaa naiskansanedustajien määrän merkittävä lisääminen eduskuntaryhmässä. Tämän tavoitteen toteutuminen vaatii koko puoleen vahvaa sitoutumista ensin ehdokashankintaan ja sen jälkeen ehdokkaiden kouluttamiseen ja tukemiseen.

  • 17.4.2018 11:59

   Osa suomalaispoliitikoista on alkanut vaatia selvennyksiä julkista työtä tekevien ihmisten kokemaan häirintään. Kansanedustaja, Keskustanaisten puheenjohtaja Ulla Parviainen jätti viime viikolla kirjallisen kysymyksen sananvapauden turvaamisesta. Suomalaisten tiedotusvälineiden päätoimittajat julkaisivat yhteisen kannanoton, jossa vaaditaan lainsäätäjiä tarvittaessa päivittämään lakeja, jotta esimerkiksi toimittajien kokema järjestelmällinen häirintä saataisiin kuriin.

  Edellinen 1 2 3 ... 16 17 18Seuraava
  • 24.5.2018 19:32

   Suomen Keskustanaiset jättivät Keskustan puoluekokoukselle yhdeksän aloitetta. Aloitteet käsittelevät muun muassa kotitalouden opetusta, seksin oston kriminalisointia ja osteoporoosia.

  • 23.4.2018 16:29

   Sote- ja maakuntauudistus on tarkoitus saattaa maaliin vuoden 2020 alussa. Tulevan SOTE-uudistuksen myötä Lapin sosiaali- ja terveyspalvelujen valtionrahoitus tulee laskemaan. Lapin siis pitää pystyä hoitamaan asukkaansa selvästi nykyistä halvemmalla. Yksi edullisimpia tapoja tuottaa palveluja on varmasti omaishoitajat. On erittäin tärkeää panostaa omaishoitajien jaksamiseen arjessa. Omaishoitajat tekevät vaativaa työtä pienellä korvauksella, jota ei saa heikentää.

  Edellinen 1 2 3 ... 9 10 11Seuraava

  Keskustanaiset Etelä-Pohjanmaa

  Osallistu

  KOL_logo.jpg

  KENU_logo.jpg

  Kerttu.jpg

  Nytkis.jpg

  Keskustanaiset verkossa