Hunuri 7.8.10, Anneli ja naiset PIENI.jpg

MEP Anneli Jäätteenmäki ja E-P:n Naisten Kesäpäivä 7.8.18 Hunurijärvellä.

 

Etelä-Pohjanmaan Keskustanaiset

Puheenjohtaja Toiminnanjohtaja

Kati Ojaniemi p. 050 356 0211 Jaana Kyttä p. 040 172 5005
kati.ojaniemi@gmail.com jaana.kytta@keskusta.fi

Kati_pakattu.jpg          

 

 

Keskustanaisten E-P:n piirin syyskokous

 

26.10. klo18, Seinäjoen Valtuustosali (Kirkkokatu 6).

Naisten piirin syyskokouksessa käsittelyssä sääntömääräiset asiat: vaalivuoden 2019 suunnitelmat ja henkilövalinnat. PLU:n Aino-Maija Sirén pitää tuokion elämäntapaohjauksesta. Aloitamme 17.30 kahvilla ja ilmoittautumisilla. Valtakirjat kokoukseen tai etukäteen jaana.kytta (a) keskusta.fi.

Tervetuloa! 
Johtokunta

 

KN Valtakirja, piirin kokoukset.pdf
Piirin syyskokouksen esityslista 2018.pdf


 

 

 

 

Yhteistyöllä maakuntavaltuustoon


20.4.2018 Kannanotto maakuntalehti Ilkassa

Pidämme erikoisena lehtien tarkoitushakuista uutisointia, jonka mukaan maakuntavaaleissa valtuutetuiksi tulisivat ainoastaan suurimpien paikkakuntien ehdokkaat. Tämähän ei pidä paikkaansa. 
     
Haluamme herätellä alueita tekemään keskenään yhteistyötä, keskittämään ja kokoamaan voimia, jota tulevissa maakuntavaaleissa seutukunnat ja pienemmät kunnat saavat läpi ehdokkaitaan. 
     
Rohkaisemme naisia lähtemään ehdolle; vain siten voi tulla valituksi. Soteasiat jyräävät tulevassa maakuntahallinnossa, vaikka tärkeitä alueita on muitakin. Naiset tuntevat toten myös käytännössä arjen kautta. Vahvoja, osaavia naisia tarvitaan. Ollaan siis hereillä ja pidetään yhtä.

Kati Ojaniemi, puheenjohtaja
Sari Kujala, varapuheenjohtaja
Etelä-Pohjanmaan Keskustanaiset


 

 

 Anneli Jäätteenmäki parlamentin varapuhemieheksi 

20.5.2015

Lapualainen europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki valittiin euroopan parlamentin varapuhemieheksi Ranskan Strasbourgissa pidetyssä täysistunnossa 20.5.2015. Hän voitti salaisessa koneäänestyksessä vastaehdokkaansa italialaisen EFDD-ryhmään kuuluvan Fabio Massimo Castaldon äänin 301-285. Anneli Jäätteenmäki on kolmannen kauden europarlamentaarikko. Hän on varapuhemiehistössä toinen suomalainen Olli Rehnin jälkeen. 

 

 anneli1.jpg

  • 23.10.2018 20:00

   Keskustan Kymenlaakson piirihallitus esittää Kymenlaakson Keskustanaisten puheenjohtaja Liisa Varjolaa, 36, keskustan puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi.

  • 17.4.2018 11:59

   Osa suomalaispoliitikoista on alkanut vaatia selvennyksiä julkista työtä tekevien ihmisten kokemaan häirintään. Kansanedustaja, Keskustanaisten puheenjohtaja Ulla Parviainen jätti viime viikolla kirjallisen kysymyksen sananvapauden turvaamisesta. Suomalaisten tiedotusvälineiden päätoimittajat julkaisivat yhteisen kannanoton, jossa vaaditaan lainsäätäjiä tarvittaessa päivittämään lakeja, jotta esimerkiksi toimittajien kokema järjestelmällinen häirintä saataisiin kuriin.

  Edellinen 1 2 3 ... 15 16 17Seuraava
  • 12.12.2018 12:04

   Ylä-Savon Keskustanaisten mielestä kevään eduskuntavaalit ovat selkeät linjavaalit. Huhtikuussa ratkaistaan esimerkiksi suomalaisen perhepolitiikan linja, luodaan konkreettiset askelmerkit maamme ilmastopolitiikalle ja päätetään, miten koko Suomen voimavaroja hyödynnetään tulevalla kaudella.

  • 28.11.2018 15:40

   Sosiaaliturvaa on lähdettävä nopeasti valmistelemaan. Keskustanaisten Etelä-Savon piiri on huolestunut lapsiperheköyhyydestä. Köyhyys koskettaa jopa 100 000 lasta. Köyhyyden taustalla saattaa olla esimerkiksi vanhempien työttömyys, pätkä- ja osa-aikatyö, pitkäaikaissairaus, matalapalkkaisuus tai työkyvyttömyys. Pitkäaikainen köyhyys johtaa usein myös huono-osaisuuden ylisukupolvistumiseen.

  Edellinen 1 2 3 ... 10 11 12Seuraava

  Keskustanaiset Etelä-Pohjanmaa

  Osallistu

  KOL_logo.jpg

  KENU_logo.jpg

  Kerttu.jpg

  Nytkis.jpg

  Keskustanaiset verkossa