Muistutus: Aloitteet puoluekokoukseen on toimitettava
(Word-liitetiedostona tai sähköpostin tekstikentässä) puoluetoimistoon viimeistään 10.3. ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen aloitteet@keskusta.fi. Aloitteet voi lähettää myös postitse: Suomen Keskusta/aloitteet, Apollonkatu 11a, 00100 Helsinki.

 

Pe 19.2. klo 18-21 Kunnan talouden tilan mittarit - kunnan ja kuntalaisen näkökulma –koulutus Ailav-lounasruokala, Juhana Herttuan katu 17 Pori. Asiantuntijana kunnallistalouden emeritusprofessori Pentti Meklin, Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta. Ilmoittautuminen kati.kiljunen@keskusta.fi tai 050 405 7742 pe 12.2. mennessä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Satakunnan Keskustanaisten, Keskustanuorten ja Porin keskustan opinto- ja kulttuurijärjestön kanssa.

 

Pe 11.3. Luonteva esiintyminen –koulutus Ailav-lounasruokala, Juhana Herttuan katu 17 Pori. Asiantuntijana Yleisradion toimittaja, juontaja ja toimituspäällikkö Leena Pakkanen. Ilmoittautuminen kati.kiljunen@keskusta.fi tai 050 405 7742 pe 4.3. mennessä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Satakunnan Keskustanaisten, Keskustanuorten ja Porin keskustan opinto- ja kulttuurijärjestön kanssa.

 

La 19.3. klo 9.30-15 KOHTI KUNTAVAALEJA -KOULUTUS
Ailav-lounasruokala, Juhana Herttuan katu 17 Pori. KOHDERYHMÄ: kunnallisjärjestöjen johtokunnat, paikallisyhdistyksien puheenjohtajat ja sihteerit sekä KN, KeNu ja (KOL) osastojen puheenjohtajat ja sihteerit. SISÄLTÖ: Kunnallisjärjestön ja paikallisyhdistyksien tehtävät vaaleissa, yhdistyksen toimihenkilöiden tehtävät, ehdokashankinta, vaalisuunnitelma ja kuntavaaliohjelma + ryhmätyöt: 1. Vaalisuunnitelma ja ehdokashankinta ja 2. Kuntavaaliohjelma. Ilmoittautuminen kati.kiljunen@keskusta.fi tai 050 405 7742 pe 11.3. mennessä.

 

La 9.4. klo 10 KESKUSTAN SATAKUNNAN PIIRI RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Huittisten kaupungintalo, valtuustosali, Risto Rytin katu 36, Huittinen. Valtakirjojen tarkastus klo 9-10. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

 

Pe 15.4. Nuoriso- ja kulttuuri -koulutus Ailav-lounasruokala, Juhana Herttuan katu 17 Pori. Asiantuntijana näyttelijä, käsikirjoittaja Annu Valonen. Ilmoittautuminen kati.kiljunen@keskusta.fi tai 050 405 7742 pe 8.4. mennessä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Satakunnan Keskustanaisten, Keskustanuorten ja Porin keskustan opinto- ja kulttuurijärjestön kanssa.

 

 

 

TULOSSA KOULUTUKSIA MYÖS:

Toukokuu: Palkansaajat ja yrittäjät / PIIRI, Pohjois-Satakunta
Kesäkuu: Puoluekokous, Seinäjoki 10.–12.6. 
Heinäkuu: Sukupolvien ja sukupuolten tasa-arvo SIIRRETÄÄNKÖ? KN
Elokuu: Vaikuttava puheenvuoro ja kokoustekniikka 
Syyskuu: Sivistys / KeNu 
Lokakuu: Rakentaminen, asuminen ja kaavoitus 
Marraskuu: Sosiaali ja terveys / KN 
Joulukuu: Kansainvälinen vastuu, ulkopolitiikka ja puolustus 
Tammikuu 2017: Aate ja arvot / Porin keskustan opinto- ja kulttuuriyhdistys

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

Kerttu.jpg

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa