21.5.2019 Sari Palmu jatkamaan Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtajana
   Etelä-Pohjanmaan Keskustanaiset esittävät yksimielisesti maatalousyrittäjä, lasten erikoissairaanhoitaja Sari Palmua Alajärveltä jatkamaan Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtajana. Puheenjohtajiston valitseva Keskustanaisten edustajakokous järjestetään kesäkuussa Jyväskylässä.
Palmu on ollut Keskustan toiminnassa aktiivisesti mukana Keskustanuorten ajoista lähtien. Kokemusta on kertynyt osastossa, kunnallisjärjestössä, piirihallituksessa, puoluevaltuustossa ja kuuden vuoden ajan Suomen Keskustanaisten hallituksessa varapuheenjohtajana. Järjestötyö on ollut aina Sarin sydäntä lähellä. Hänellä on laajat verkostot puoluekentällä ja halu kehittää Keskustanaisten toimintaa sekä auttaa henkilöstöä jaksamaan työssään. Naisten aktivoiminen ja tukeminen on tärkeää, koska jo nykyään naiset ratkaisevat, miten vaaleissa menestytään.
Sarin perheeseen kuuluvat aviomies Eero sekä 17-vuotias Iida ja 14-vuotias Matias. Sari toimii kotikaupungissaan muun muassa kaupunginhallituksen puheenjohtajana. Hän on myös Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon puheenjohtaja. Sari aloitti tämän vuoden alusta Etelä-Pohjanmaan Keskustanaisten puheenjohtajana ja hän on myös Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtaja. Myös nuorisoseuratoiminta ja yleisurheilujaoston toiminta ovat lähellä sydäntä.

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

kerttu.png

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa