Suomen Keskustanaiset hakee korkeakouluharjoittelijaa keväälle 2016 7.12.2015

 

Harjoittelujakso asettuu tammi-huhtikuun väliselle ajalle ja sen toivotaan alkavan tammikuussa.

Etsimme harjoittelijaa vastaamaan erityisesti Keskustanaisten juhlavuoteen liittyvästä suunnittelusta ja koordinoinnista. Harjoittelija vastaa erityisesti juhlavuoden eri toimintojen tiedottamisesta ja markkinoinnista. Työtehtäviin kuuluu tapahtumien järjestämistä ja niiden markkinointia.

Lisäksi harjoittelijan työtehtäviin kuuluu mm. Keskustanaisten tiedotuksessa avustaminen, organisaation järjestölliseen ja poliittiseen suunnitteluun osallistuminen sekä monipuoliset järjestö- ja toimistotyöt. Harjoittelija osallistuu Avain-lehden (sekä paperisen, että verkkolehden) tekemiseen ja harjoittelijan kanssa voidaan sopia harjoittelun aikana toteuttavasta projektista. Lisäksi työtehtäviä voidaan mukauttaa myös valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Työaika on pääsääntöisesti virastotyöajan mukaista, mutta toivomme mahdollisuutta joustaa tarvittaessa. Työpaikan sijainti on Helsingissä, mutta osa työajasta on mahdollista tehdä etätyönä.

Valittavalta henkilöltä edellytämme korkeakouluopintoja, kokemusta viestinnästä ja sosiaalisen median käytöstä, sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, tietoteknisiä valmiuksia, organisointikykyä, kiinnostusta politiikkaan, naisjärjestöihin ja tasa-arvoasioihin, sekä valmiutta oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus järjestötyöstä katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen on toimittava sähköisesti pääsihteeri Kirsi Marttiselle pe 11.12.2015 klo 12 mennessä osoitteeseen kirsi.marttinen@keskusta.fi. Haastattelut pidetään ma 14.12.  

Keskustanaisilla aukeaa myöhemmin haku myös toiseen harjoittelupaikkaan huhti-kesäkuulle 2016.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Kirsi Marttinen, p. 010 289 7341
Suomen Keskustanaiset ry,
Apollonkatu 11a
00100 Helsinki
www.keskustanaiset.fi

 

Suomen Keskustanaiset ry. (ruotsiksi Centerkvinnorna i Finland rf.) on Suomen suurin poliittinen naisjärjestö. Suomen Keskustanaisten tarkoituksena on vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin naisnäkökulmasta, rohkaista naisia lähtemään mukaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja kouluttaa jäseniään. Tärkeimpiä poliittisia tavoitteitamme on edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa ja työelämän tasa-arvoa, vähentää naisten köyhyyttä, tukea naisyrittäjyyttä, edistää perheiden, lasten ja vanhusten hyvinvointia ja ehkäistä lähisuhdeväkivaltaa. 

 

blog comments powered by Disqus

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

kerttu.png

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa