KESKI-POHJANMAAN KESKUSTANAISET TOIVOVAT PERINTEISEN KODINHOITAJAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖNOTTOA 29.8.2020
– Arjen apu ja varhaiset rinnalla kulkemisen toimet on tarjottava matalalla kynnyksellä perheien tarpeista lähtien, järjestö alleviivaa vuosikokouskannanotossaan.
PERÄPOHJOLAN KESKUSTANAISET PÄÄTTIVÄT VUOSIKOKOUKSESSAAN "JAKAA TAAKKAA" 6.8.2020
puheenjohtaja Katri Kulmunin tavoin innostaen kotikunnissaan Kokeilemaan Kepua - kuntavaaliehdokkaaksi ryhtymään, oman kunnan asioita hoitamaan. 💚 🍀 Puheenjohtaja Katrin Kulmunin uudelleenvalintaan kantaa myös otettiin monesta kunnasta mukana ja etänä olevien myötä:
POHJOIS-SAVON KESKUSTANAISTEN VUOSIKOKOUKSEN KANNANOTTO:. POIKKEUSOLOISTA UUTEEN NORMAALIIN 28.7.2020
Kevään poikkeusolot laittoivat Suomen huoltovarmuuden tosi testiin. Omavaraisuuden merkitys korostui monella alueella eikä vähiten kriittisillä terveyteen ja ravitsemukseen liittyvillä.
SATAKUNNAN KESKUSTANAISET: OMAVARAISUUS, VARAUTUMINEN JA HUOLTOVARMUUS – ONKO KAIKKI VARMASTI KUNNOSSA? 15.6.2020
Kevään poikkeusolot nostivat myrskyn silmään laitoksen nimeltä Huoltovarmuuskeskus. Harva meistä oli pitkään aikaan huoltovarmuudesta mitään kuullutkaan – tosipaikan tullen huoltovarmuus joiltakin kriittisiltä osin osoittautui näennäiseksi.
PÄIJÄT-HÄMEEN LAPSIPERHEET TARVITSEVAT VAHVAA TUKEA SELVITÄKSEEN KORONASTA 9.6.2020
Kevään korona-arki ja eristys ovat aiheuttaneet lapsiperheissä stressiä, väsymystä ja pelkoja. Lomautukset ja kasvava työttömyys ovat lisänneet lapsiperheiden taloudellista ahdinkoa. Aikuisten etätyöskentelyn yhdistäminen lapsen hoitoon tai etäkouluun on osalle perheistä ollut haasteellista. Myös harrastusten ja mielekkään tekemisen puute ovat lisänneet psyykkistä kuormaa. Erityisen vaikea tilanne on ollut niissä perheissä, joissa on useita eri-ikäisiä lapsia
POHJOIS-SAVON KESKUSTANAISET: KIUSAAMISEN JA PÄIHTEIDEN KÄYTÖN EHKÄISYÄ TEHOSTETTAVA 2.12.2019
Psyykkinen ja fyysinen väkivalta kouluissa eli koulukiusaaminen sekä päihteiden käyttö ovat vakava ongelma Suomessa.
PÄIJÄT-HÄMEEN KESKUSTANAISET: LÄHELTÄ, KOTIMAISTA, HIILINEUTRAALIA RUOKAA 2.12.2019
Nykyaikana puhutaan paljon lähiruoasta – tuoreesta ruoasta, jonka alkuperä ja tuotantotavat ovat hyvin selvillä. Suomalaisen ruoan tuottajia syyllistetään ilmastosyistä, vaikka heitä tulisi kiittää ruoan pienestä hiilijalanjäljestä. Ruoka ei ole missään niin puhdasta kuin Suomessa. Samaan aikaan pidämme huolta eläinten hyvinvoinnista ja kehitämme oloja jatkuvasti.
ITÄ-SAVON KESKUSTANAISET: KOTIMAISTA LÄHIRUOKAA 4.11.2019
Monipuolinen lähellä tuotettu kotimainen ruoka kuuluu julkisen sektorin ruokaloihin itsestään selvyytenä. Harhaanjohtavin ja puutteellisin laskelmin yritetään tarkoitushakuisesti syyllistää suomalaisia tuottajia, joiden pitkäaikainen ja määrätietoinen osaamisen kehittäminen on johtanut maailmanlaajuisestikin katsottuna ensiluokkaisten ja eettisesti kestävien elintarvikkeiden tuottamiseen.
POHJOIS-POHJANMAAN KESKUSTANAISET: KOULUTUS PARANTAA TYTTÖJEN ELÄMÄÄ 21.10.2019
Tyttöjen päivänä 10.10 kokoontuneet Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset korostavat, että tyttöjen päivä on hieno tapa muistuttaa siitä, miten pitkälle olemme tulleet, mutta myös muistuttaa meitä kaikkia siitä, että määrätietoista työtä tasa-arvon edistämiseksi on jatkettava.
SUOMEN KESKUSTANAISET EDUSTAJAKOKOUS KANNANOTTO: KESKUSTAN PUHEENJOHTAJAEHDOKKAAT ESIIN! 17.6.2019
Suomen Keskustan ylimääräinen puoluekokous valitsee uuden puheenjohtajan 7. syyskuuta Kouvolassa. Puheenjohtajaksi haluavien on syytä astua esiin pian. Keskustanaisten edustajakokous haluaa puheenjohtajavaaliin naisehdokkaan.
Edellinen 1 2 3 4Seuraava

Osallistu

kehrä nettisivuille.png

KOL_logo.jpg

KENU_logo.jpg

kerttu.png

Nytkis.jpg

Keskustanaiset verkossa